Tervetuloa interaktiiviseen Automation Update -virtuaalitapahtumaan 12.2.2021!

Automaatio on yhä enemmän kilpailukykyedun tavoittelun ja liiketoiminnan ytimessä ja kehittyy juuri nyt poikkeuksellisen kovalla vauhdilla. Koneenrakentajat, järjestelmäintegraattorit ja tuotantolaitokset tekevät valintoja sovellettavasta teknologiasta yhä nopeammassa tahdissa pysyäkseen kehityksen kärjessä. Tulevaisuuteen voi varautua hyvin ainoastaan tekemällä teknologisia valintoja, jotka jättävät kaikki tulevaisuuden kehityshaarat mahdollisiksi. Tässä mielessä myös aidosti avoin, valintoja rajoittamaton automaatiojärjestelmä on kilpailukykytekijä.

Tule kuulemaan avoimen, lähes rajoittamattoman automaation tarjoamista mahdollisuuksista ja ratkaisuista!

Automation Update ­virtuaalitapahtuma on maksuton automaatioalan tapahtuma, joka sisältää kuusi rinnakkaista webinaariohjelmaa. Voit itse valita mitä esityksiä haluat seurata, ja koota itsellesi parhaiten sopivan ohjelman. Tapahtuma on interaktiivinen ja osallistujat voivat pyytää tapahtuman aikana demonstraatioita haluamistaan aiheista. Kaikki tuoteasiantuntijamme ovat paikalla online esittelemässä erilaisia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia.

• Interaktiivinen tapahtuma
  • Asiantuntijat paikalla online
  • Hands-on demonstrations
  • Kuusi rinnakkaista kanavaa
  • Kokoa itsellesi sopivin ohjelma

Alla olevasta painikkeesta näet virtuaalitapahtuman ohjelman. Ilmoittautuneille toimitamme sähköpostitse vielä tarkemman ohjelman lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevasta painikkeesta.