OdepnoutPřipnoutZavřít

Sídlo Česká republika
Beckhoff Automation s.r.o.

Sochorova 23
61600 Brno, Česká republika

+420 511 189-250
info.cz@beckhoff.com
www.beckhoff.com/cs-cz/

28. 2. 2020

Koronavirus: Beckhoff přijímá preventivní opatření

Koronavirus se dále šíří v Číně a dalších zemích. Jsme velmi rádi, že žádný z našich zaměstnanců na celém světě nebyl infikován COVID-19; To platí také pro naše čínské dceřiné společnosti a naši pobočku ve Wu-chanu. Zdraví našich zaměstnanců a jejich rodin je pro společnost Beckhoff nejvyšší prioritou.

Přijali jsme různá preventivní opatření a přizpůsobili naše obchodní operace v různých regionech v souladu s regulačními požadavky a doporučeními.

Situace pro naše zákazníky v Číně

Žádný ze zaměstnanců společnosti Beckhoff není nakažen virem COVID-19. Kanceláře Beckhoff jako takové nepodléhají žádné karanténě. Po prodloužených novoročních prázdninách zaměstnanci v pobočce v Šanghaji z velké části pracovali z domova na žádost místních úřadů. Obchodní operace pokračovaly od 17. února 2020.

Beckhoff China provozuje jeden ze tří centrálních skladů Beckhoff. Jako takový udržuje přiměřené zásoby, aby zajistil nepřerušené dodávky našim čínským zákazníkům. Zásobování z Německa je zajištěno námořní a leteckou dopravou.

Situace pro naše zákazníky mimo Čínu

Výrobní závody společnosti Beckhoff se nacházejí výhradně v Německu. Jejich operace zůstávají neovlivněny COVID-19 a produkce pokračuje bez omezení. Velké zásoby surovin a zboží zajišťují, že Beckhoff má průměrný rozsah zásob, a to přibližně šest měsíců. Proto neočekáváme žádná nebo pouze selektivní zhoršení naší schopnosti dodávat v důsledku narušení mezinárodního dodavatelského řetězce, pokud by nastalo.

Všechny divize společnosti v Německu a po celém světě (s výjimkou Číny) pokračují ve svých běžných obchodních operacích a neočekáváme žádné problémy s dodávkami pro naše zákazníky.