TR7050 BE | TwinCAT 3 Training: Basics TwinCAT HMI

Het doel van de training is basiskennis te verwerven zodanig de TwinCAT HMI in gebruik te nemen en in staat zijn een gebruiksvriendelijke visualisatie te creëren. Tijdens de training wordt dan ook een volledig HMI project ontwikkeld en gepubliceerd.

Inhoud

• Voorstelling systeemarchitectuur HMI server/client
  • Gebruik makend van de ontwikkelomgeving TE2000 TC3 HMI
  • Het maken van een visualisatie met volgende features:
    • Navigeren en page switching (aan de hand van een wizard)
    • Taal omschakeling
    • Maken van user controls
    • Afhandelen van alarms en messages
    • Beheer van users en groups
    • Historical data en trends, creëren van grafieken
  • Responsieve en vlot werkende visualisatie creëren.(aan de hand van een wizards)
  • Korte introductie van programmeer interfaces (Javascript, CSS)
  • Voorstelling van diagnostische opties, EtherCAT diagnostics
  • Publishen van een HMI project op de TF2000 TC3 HMI Server
  • Configureren van TF2000 TC3 HMI Server

Vereist

• Voorkennis van TwinCAT 2 of IEC 61131-3 is niet nodig.

Trainingsdagen vangen aan om 8u45 en eindigen omstreeks 16h30. (Broodjes)lunch wordt voorzien over de middag.

Bestelinformatie
TwinCAT 3 Training: Basics TwinCAT HMI
Bestelnummer
TR7050 BE/NL
Categorie
HMI
Trainingsduur
2 dagen