TR3010 BE | TwinCAT 3 - Service & Diagnose

De focus van deze training ligt op de bedienings- en diagnosefuncties van het TwinCAT-systeem en in mindere mate op de PLC-programmering. Optioneel kan een extra trainingsdag worden geboekt voor een overzicht van de Structured Text-programmering.

Inhoud

• Inleiding tot TwinCAT eXtended Automation Technology (XAT)
  • TwinCAT-systeemarchitectuur: overzicht, configuratie en diagnose
  • Hands-on hardware configuratie opbouwen
  • Bestaande hardware configuraties gebruiken en uitbreiden
  • I/O testen
  • Het gebruik van de motion controller/servo drives.
  • Diagnose mogelijkheden in PLC en op EtherCAT
  • Kleine wijzigingen maken in bestaand programma
  • TwinCAT scope view

Vereist

• Gedegen kennis van de basisfuncties van Windows
  • Basisprincipes van PLC-systemen

Trainingsdagen vangen aan om 9u00 en eindigen omstreeks 16h30. Lunch wordt voorzien over de middag. Ontvangst om 8u45.

Bestelinformatie
TwinCAT 3 - Service & Diagnose
Bestelnummer
TR3010 BE/NL
Categorie
Basics
Trainingsduur
2 dagen