TR3010fi | TwinCAT 3 Huolto

Järjestämme kysynnän mukaan myös TwinCAT 3 Huoltokoulutuksia. Voit ottaa meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut koulutuksesta.

Kuvaus:

Tällä kurssilla käydään läpi TwinCAT 3 -järjestelmän perusperiaatteet sekä diagnostiikka. Käytännössä kurssi on kevennetty versio TwinCAT 3 -perusteista.

Kurssin suorittaminen antaa osallistujalle hyvät perusvalmiudet TwinCAT 3 -järjestelmän diagnostiikkaan ja ylläpitoon.

Tavoitteet:

Kurssin jälkeen osallistuja

• ymmärtää perusteet Beckhoff PC- ja I/O-laitteista
  • osaa muodostaa yhteyden TwinCAT 3 -ohjelmointiympäristön sekä runtime-laitteen välille
  • osaa diagnosoida EtherCAT-väylän toimintaa
  • osaa muokata TwinCAT 3 -projektin I/O-konfiguraatiota
  • kykenee tutkimaan PLC-projektin toimintaa järjestelmän työkaluilla
  • osaa soveltaa TwinCAT 3 Scope -työkalua projektin diagnostiikkaan
  • tietää varmuuskopioinnin perusteet

Kohderyhmä:

Esimerkiksi huoltomiehet tai asentajat, jotka eivät tee varsinaista sovelluskehitystä, mutta tarvitsevat perustietämyksen esim. vianetsintään.

Lisätiedot:

training@beckhoff.fi

Tilaustiedot
TwinCAT 3 Huolto
Tilausnumero
TR3010fi
Kategoriat
Basics
Koulutuksen kesto
1 päivä
Hinta
kysyttäessä