LosmakenBevestigenSluiten

TR3000 BE | Workshop TwinCAT 3

Kennismakende opleiding voor wie start met Beckhoff hardware en de TwinCAT 3 software. Na een inleiding over Beckhoff en zijn hardware gaan we dieper in op de verschillende features in de TwinCAT3 software, met een focus op het hands-on programmeren in TwinCAT. Deze workshop is ook geschikt als inleiding voor programmeurs die willen overstappen van TwinCat 2.11.

Inhoud

• Hardware overzicht en configuratie
  • Software architectuur TwinCAT3 (XAA)
  • Voorstelling TExxxx en TFxxxx (Engineeringmodules en Runtime functions)
  • Concept van soft-PLC (Real Time TwinCAT-system)
  • TwinCAT scope
  • Declaratie van variabelen, programmatie en het linken naar de hardware
  • Aanmaken van eenvoudige programma’s
  • Gebruik maken van standaard Funktieblokken/Functies uit libraries

Vereist

• Basiskennis PLC systemen
  • Voorkennis van TwinCAT 2 of IEC 61131-3 is niet nodig.

Trainingsdagen vangen aan om 9u en eindigen omstreeks 16h30. (Broodjes)lunch wordt voorzien over de middag. Ontvangst om 8u45.

Bestelinformatie
Workshop TwinCAT 3
Bestelnummer
TR3000 BE/NL
Categorie
Basics
Trainingsduur
1 dag