TR3062 BE | TwinCAT 3: SAFE motion in TwinCAT

De belangrijkste trainingsdoelen zijn hier de kennis over de integratie en het gebruik van de belangrijkste SAFE motion functionaliteiten voor de AX8000, AX5000 drives en Compact Motion.

Zowel het configureren van de AX5805 als het programmeren van logica in de AX8000 komt aan bod.

Inhoud

• Overzicht van de safemotion functies van de optiekaart AX5805 TwinSAFE en AX8000-0200.
  • Het creëren van voorbeeldprojecten
  • Configuratie van de optiekaart
  • Configuratie van de AX 8000 drive safety
  • Configuratie van Compact drive Motion

Vereist

• Ervaring in de omgang met de TwinCAT 3 software
  • Trainingsinhoud TR3050 BE of ervaring met TwinCAT NC PTP
  • Trainingsinhoud TR3060 BE of ervaring met de TwinSAFE-terminals

Trainingsdagen vangen aan om 8u45 en eindigen omstreeks 16h30. (Broodjes)lunch wordt voorzien over de middag.

Bestelinformatie
TwinCAT 3: SAFE motion in TwinCAT
Bestelnummer
TR3062 BE/NL
Categorie
Safety
Trainingsduur
1 dag