LøsneFestLukk

Verdensomspennende tilstedeværelse på alle kontinenter

Våre hjemtrakter: Innovasjonsregionen Øst-Westfalen

Vårt hovedkontor ligger i byen Verl i nærheten av Gütersloh i det økonomiske sterke Øst-Westfalen. Regionen er preget av enkelte velkjente storbedrifter og mange suksessrike mellomstore bedrifter – de fleste er familieeid og ikke sjelden diskrete internasjonale mestere innen sitt felt. Øst-Westfalen regnes som en av Tysklands fremste regioner innen maskinkonstruksjon og industriell elektronikk. Mange store automatiseringsprodusenter har sitt hovedkontor her. Regionen teller også mange foretak innen næringsmiddelindustrien, IT og møbelbransjen.

Takket være samarbeidet mellom lokalbedriftene og regionens høyskoler og forskningsinstitusjoner er Øst-Westfalen blitt en dynamisk region som regelmessig bringer teknologi i toppklassen ut til verdensmarkedet. Øst-Westfalen er i dag en av Tysklands fremste regioner for innovasjon i toppklassen og ett av de ledende teknologisentrene i Europa.

Beckhoff internasjonalt: fra Verl og ut til hele verden

Med 40 datterselskaper og samarbeidspartnere i over 75 land, kan vi gi våre kunder optimal, komplett service. Vi i Beckhoff legger spesiell vekt på å kommunisere med deg på samme nivå når det gjelder teknologi og språk. Vi satser på å skaffe oss en optimal forståelse av lokale markedskrav og kulturelle karakteristikker. Våre 2 200 ingeniører med solide røtter i sine respektive regioner bringer Beckhoffs teknologiske kompetanse ut til alle kontinenter, men vil også sammen med deg utarbeide den perfekte løsningen for dine individuelle utfordringer. Takket være våre tallrike salgskontorer kan vi alltid være nær kundene våre og er også raskt og effektivt på pletten når de trenger oss for support.

Hovedkontor Norge
Beckhoff Automation AS

Raveien 205
3184 Borre, Norge
Laster innhold ...