LøsneFestLukk

Beckhoff Automation

New Automation Technology

Beckhoff iverksetter åpne automatiseringssystemer på bakgrunn av PC-basert styringsteknologi. Produktutvalget omfatter hovedområdene industri-PC, I/O- og feltbusskomponenter, drivverksteknologi, automatiseringsprogramvare, automatisering uten kontrolltavle og maskinvare for industriell bildebehandling. På alle områder tilbys det produktlinjer som fungerer som enkeltkomponenter eller sammen som et fullstendig styringssystem hvor alle delene er tilpasset hverandre. Vår New Automation Technology står for universelle og bransjeuavhengige styrings- og automatiseringsløsninger som anvendes på de forskjelligste bruksområder verden over – fra CNC-styrte verktøymaskiner til intelligent bygningsstyring.

PC-basert kontrollteknologi

C60xx | Ultrakompakte industri-PC-er
C60xx | Ultrakompakte industri-PC-er

Siden grunnleggelsen av foretaket i 1980 har den konsekvente utviklingen av innovative produkter og løsninger på en basis av PC-basert kontrollteknologi dannet grunnlaget for vår kontinuerlige suksess. Mange av dagens selvfølgelige standarder innen automatiseringsteknologi ble tidlig identifisert av oss og satt vellykket ut på markedet som innovasjoner. PC-Control filosofien til Beckhoff samt oppfinnelsen av Lightbus-systemet og programvaren TwinCAT er milepæler i automatiseringsteknologien og har blitt effektive alternativer til den tradisjonelle styringsteknologien. EtherCAT, sanntid Ethernet løsninger stiller en ny generasjon av styrings- og reguleringskonsepter til en fremtidsrettet, effektiv teknologi til rådighet.

Kort oversikt over Beckhoff Automation

Omsetningsutvikling fra 1980 til 2023. Oppdatert: Mars 2024
Omsetningsutvikling fra 1980 til 2023. Oppdatert: Mars 2024
  • Global omsetning 2023: 1,75 milliarder € (+16%)
  • Selskapets hovedkontor: Verl, Tyskland
  • Administrerende direktør/innehaver: Hans Beckhoff
  • Medarbeidere over hele verden: 5 500 (Mars 2024)
  • Antall ingeniører: 2 000
  • Datterselskaper/representanter over hele verden: 40
  • Salgsavdelinger i Tyskland: 23
  • Representanter i hele verden: >75

Global tilstedeværelse på alle kontinenter

Beckhoffs avdelinger og representanter i hele verden. Oppdatert: Oktober 2023
Beckhoffs avdelinger og representanter i hele verden. Oppdatert: Oktober 2023

Hovedkontoret til foretaket Beckhoff Automation GmbH & Co. KG i Verl, Tyskland, er stedet for de sentrale avdelingene, slik som utvikling, produksjon, administrasjon, salg, markedsføring, support og service. Tilstedeværelsen på det internasjonale markedet blir garantert av datterselskapene. Gjennom de verdensomspennende samarbeidspartnerene er Beckhoff representert i over 75 land.

En detaljert oversikt over våre avdelinger over hele verden finner du her.

Beckhoff Norge

Hovedkontor i Forskningsparken på Campus Bakkenteigen ved USN i Horten.
Hovedkontor i Forskningsparken på Campus Bakkenteigen ved USN i Horten.

Norske kunder har mottatt Beckhoff-produkter siden 1999 av en lokal distributør. I 2004 tok Beckhoff i Sverige over ansvaret for distribusjonen i Norge. På grunn av økende etterspørsel ble det norske datterselskapet Beckhoff Automation AS etablert i 2009 i Tønsberg. Etter en strategisk beslutning flyttet hovedkontoret i 2018 til Campus Bakkenteigen ved USN i Horten kommune. For å forbedre tilgjengeligheten også for kunder på Vestlandet, åpnet avdelingskontoret på Forus i Stavanger i 2017.

Daglig leder for det norske datterselskapet er Kim Kiltveit.

Beckhoff Automation AS er eksklusiv forvalter av Beckhoffs produktportefølje i Norge, og har – i tillegg til et solid salgsapparat– også egen supportavdeling som tilbyr brukerstøtte, support & service, prosjektbistand og opplæring. Beckhoff Automation AS leverer automasjonsprodukter og løsninger til markeder som Olje og Gass, Energi, Maritimt, Byggautomasjon, Akvakultur, Vann og Avløp, Forskning og Utdanning, Infrastruktur, Maskinbygging og flere. Selskapet består av dyktige og dedikerte medarbeidere som er på jobb for å møte kundens behov raskt og pålitelig i samsvar med Beckhoff sine prinsipper og verdier.