LøsneFestLukk

Våre servicetjenester

Som en av de ledende produsentene innen industriell automasjon, står Beckhoff for kvalitetsprodukter "Made in Germany". Hvis det likevel skulle være et behov for service på et av våre produkter, er vi der for å hjelpe deg. Våre serviceeksperter støtter deg over hele verden på alle områdene av After Sales Service.

Slik når du oss:

Våre detaljerte kontaktinformasjon finner du her.

Kontaktskjema

Reparasjonsservice

Ved våre serviceanlegg tilbyr vi kvalitetsreparasjoner for Beckhoff-produkter fra alle produktgrupper og aldersklasser. Vi bruker kun kvalifiserte reservedeler og arbeider etter enhetlige standardprosesser og testprosedyrer. For reparasjoner som haster tilbyr vi selvfølgelig en ekspresstjeneste. På alle komponenter som vi skifter ut innenfor rammen av en reparasjon, gir vi en garanti på tolv måneder.

Feltservice

Våre eksperter støtter deg ved feilsøkingen også direkte hos deg på stedet. Vi tilbyr også rådgivning til anleggsinstallasjon eller On-Site-Maintenance-opplæringer. Gjennom vårt verdensomspennende servicenettverk i egne filialer kommer vi raskt til stedet, uansett hvor du har behov for oss.

Reservedelsservice

En god tilgjengelighet er en grunnleggende forutsetning for en hurtig og effektiv løsning i tilfelle det finnes et reservedelsbehov som haster. Vi tilbyr utprøvde originale reservedeler via vårt servicenettverk. I våre verdensomspennende reservedelslagere oppbevarer vi viktige reservedeler for deg. Kundespesifikke konfigurasjoner produserer vi på kort frist for deg ved behov. Med langvarige partnerskap med mange logistikkleverandører kan vi levere våre reservedeler hurtig og pålitelig til deg.

Life Cycle Management

Hvert produkt gjennomgår ulike livsfaser. Etter utløp av den generelle serietilgjengeligheten for et produkt, sørger vi for at vi fortsetter å ha et lager med reservedeler og reparasjonstjenester for utgåtte produkter for deg. Slik garanterer vi en langsiktig tilgjengelighet, utover serietilgjengeligheten. Selvfølgelig blir kundene våre informert i tide om eventuelle produkter som utgår, under angivelse av en Last-Time-Buy-tidsfrist. Etter produktutløpet tilbyr vi også en utvidet tilgjengelighet inkludert lagerhold reservert for deg. En oversikt over utgåtte produkter finner du her.