LøsneFestLukk

Våre support-tjenester

Automatiseringsteknologi er et kompleks område der det alltid finnes nye tekniske krav på de mest ulike bruksområdene. De anvendte produktene og teknologiene må tilpasses nøyaktig i forhold til hverandre og til rammebetingelsene. Enhver løsning er individuelt tilpasset den aktuelle applikasjonen.

Derfor legger vi ikke bare største vekt på utmerket produktkvalitet "Made in Germany", men også på at det kun er høykvalifiserte ingeniører med mange års erfaring innen automatiseringsbransjen som tar seg av den tekniske produktsupporten.

For å støtte våre kunder i hele verden på best mulig måte, tilbyr vi internasjonal support for hele Beckhoff-spekteret i mer enn 75 land. Det er derfor vi legger stor vekt på at vi støtter kundene våre på landets språk, slik at vi kan garantere en fullstendig kunnskapsoverføring.

Våre supportingeniører tilbyr deg kompetent støtte ved forståelsesspørsmål samt ved idriftssetting. På grunn av opprettelsen av eksempelprogrammer eller diagnoser i tilfelle feil, gjør vi det mulig med en teknisk rådgivning både i Pre-Sales-fasen og After-Sales-fasen. Denne rådgivningen skjer på telefon, via e-post eller med fjernservice.

Vi hjelper deg gjerne:

Våre detaljerte kontaktinformasjon finner du her.

Kontaktskjema