LøsneFestLukk

Pressetjeneste for redaktører og journalister

Presse - Førstehåndsinformasjon

Vi er glade for å støtte deg i ditt redaksjonelle arbeid med informasjon om våre produkter og teknologier og om Beckhoff selskapet. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Jobber du som redaktør eller journalist? Registrer deg her for vår distribusjonsliste og ikke gå glipp av flere nyheter fra selskapet vårt og om våre produkter og bransjer. Registrer deg her.

PC Control - Vår tidsskrift

Vårt internasjonale selskapsmagasin PC Control utgis kvartalsvis på tysk og engelsk. Velbegrunnede tekniske artikler, samt praktiske applikasjonsrapporter og ekspertintervjuer fra hele verden gir deg omfattende informasjon om alle aspekter av PC- og EtherCAT-basert kontroll- og stasjonsteknologi.

Bestill gratismagasinet her.

Abonner på PC Control Newsletter her.

Eller les bladet direkte online her.

Pressekontakter ved selskapets hovedkontor

Hvis du har spørsmål om media eller trenger informasjon for dekningen din, kan du kontakte PR-teamet ved selskapets hovedkvarter eller i det aktuelle landet.

Regionspesifikke pressehenvendelser

For områdespesifikke presshenvendelser, vennligst kontakt pressekontakten til det aktuelle datterselskapet direkte. Du kan finne en oversikt over våre datterselskaper og kontaktpersonene her: