Lataukset

Lataukset sisältävät kaikki saatavissa olevat tiedostot. Tämä sisältää esimerkiksi käyttöraportit, tekniset dokumentit ja kokoonpanotiedostot.

Latauksia on saatavilla eri muodoissa.

Voimme pyydettäessä toimittaa sinulle luettelomme ja esitteemme myös painetussa muodossa. Täytä sitä varten verkkotilauslomake.

Sovellusesimerkit

Sovellusesimerkit sisältävät esimerkkejä miten tuotteitamme on käytetty eri sovelluksissa.

Datalehdet

Tarjoamme lisätarvikkeisiin kuten kaapeleihin, johtoihin, pistoliittimiin jne. liittyviä PDF-erittelylehtiä.

Tiedotteet

Beckhoffin tiedotteet ovat ladattavissa PDF-tiedostoina.

Kokoonpanotiedostot

Täältä löytyy eri väyläjärjestelmille sopivia kokoonpanotiedostoja eri tiedostomuodoissa, esim. EDS- tai GSE-tiedostoina.

Makrot

Lataa itsellesi elektronisesti toimitettuja makrojamme, esim. EPLAN-P8-makroja.

Tuotekohtainen ympäristönsuojelu

Kaikki asiakastiedot REACH-asetuksesta ja tiedot vaarallisista aineista ja merkinnöistä löytyvät täältä.

Ohjelmisto ja työkalut

PC-pohjaisen ohjausjärjestelmämme sydän: Beckhoff-ohjelmistoratkaisut; erityisesti avoin TwinCAT-ohjelmisto. Kaikkien työkalujen ja ohjelmistolatausten yleiskuva.

Tekniset dokumentaatiot

Muutamalla napsautuksella saat täältä kaikki tärkeät dokumentaatiot ja voit syventää tuotetietojasi.

Tekniset piirustukset

Lataa Beckhoff-komponenttien mittapiirustuksia erilaisissa tiedostomuodoissa, esim. DXF-, STP- tai PDF-tiedostoina.

Sertifikaatit, hyväksynnät

Täältä löytyy Beckhoff-tuotteita koskevia PDF-asiakirjoja, esim. saatavilla olevia tuotesertifikaatteja tai ATEX- ja IECEx-standardien mukaisia hyväksyntöjä.