LøsneFestLukk

Jobb i et ledende teknologiselskap

Beckhoff som arbeidsgiver

Vi brenner for innovasjon

Automatiseringsteknologi spiller en stor rolle i samfunnet ved å sørge for fremskritt på nesten alle områder i livet – fra kraftproduksjon til byggautomasjon og klassisk maskinteknikk, i tillegg til medisinsk teknologi og farmasøytisk industri. Innenfor scene- og teaterteknologi sørger automatisering for spektakulære iscenesettelser, og innen prosessteknologi blir det mulig med egensikre anleggskonsepter ved hjelp av våre produkter. Dette er bare noen få av de områdene hvor teknologien vår er i bruk. Våre medarbeidere utvikler stadig nye oppfinnelser og innovasjoner i fellesskap – de utgjør grunnlaget for bedriftens suksess og sørger for at vi får en solid og sunn vekst. Beckhoff er kjent verden over som ledende teknologiselskap innen PC-basert kontrollteknologi, samtidig har vi dype røtter i den tyske regionen Ostwestfalen.

Vi er et internasjonalt ledende teknologiselskap innen PC-basert kontroll

PC-based control fra Beckhoff revolusjonerte på midten av 1980-tallet automatiseringsmarkedet som fram til da hadde vært preget av konvensjonelle, programmerbare styringer. Siden da står vi for banebrytende utvikling, som fort etablerer seg som standarder. Med vårt produktspektrum fra hovedområdet industri-PC, I/O- og feltbuskomponenter, drivverksteknologi, automatiseringsprogramvare og automatisering uten kontrolltavle, som gir medarbeiderne våre uendelig mange spennende bruksområder, tar kundene våre med stor suksess i bruk fremtidsrettede konsepter for styring og automatisering i sine bruksområder. Dette gjør at du alltid er det avgjørende steget foran konkurransen.

Vi tilbyr arbeidsplasser som er sikre i fremtiden

Automatisering er et marked for fremtiden, for automatisering spiller en stadig større rolle i en verden som utvikler seg raskere og raskere. Våre kunder – som spenner fra små og mellomstore bedrifter til store konserner – er å finne i de forskjelligste bransjer, noe som gjør oss uavhengige som selskap og rustet for krisetider. Som en økonomisk solid, global aktør, som vokser konsekvent, harmonisk og organisk på egenhånd, tilbyr vi medarbeiderne våre en sikker arbeidsplass med tallrike utviklingsperspektiver og mulighet til å ta ansvar og være aktivt med på å forme bedriften.

Vi er en eierstyrt familiebedrift

Vår bedriftskultur, som i stor grad er preget av vår grunnlegger, direktør og eier Hans Beckhoff, utmerker seg med åpen samhandling og en familiær atmosfære som gjør det gøy å være på jobb. Den fortrolige stemningen i bedriften sørger for en sterk lagånd og understreker den vennskapelige og respektfulle tonen vi har med hverandre. Dermed får vi et behagelig arbeidsklima. Derfor kommer det ikke som noen stor overraskelse at vi står på skuldrene til svært stabile medarbeidere og at de som først har begynt hos Beckhoff, som oftest blir værende hos oss hele yrkeslivet.

Vi satser på tillit

Tillit reduserer kompleksitet – det er med dette mottoet vår direktør og eier Hans Beckhoff leder familiebedriften. For at innovative ideer skal kunne oppstå, har alle kolleger individuelt armslag og kan bringe sine personlige interesser og evner inn i Beckhoff og utfolde seg her. Kort vei og flat struktur er en realitet hos oss, og det gjør det daglige arbeidet enklere og mer effektivt.

Vi utdanner talenter

Det som kjennetegner Beckhoff, er at våre medarbeidere brenner for teknologi og er åpne for nye ting, i tillegg til å være kreative og klare til å prestere. Hos oss har enhver sjansen til å videreutdanne seg til å bli en ekte ekspert på sitt eget spesielle interesseområde. Disse verdiene ønsker vi også å videreføre til våre kommende fagfolk. Derfor har vår bedrift siden midten av 1980-tallet videreutdannet folk innen diverse tekniske og økonomiske fagfelt. Siden 2010 har vi dessuten tilbudt praksisorienterte ingeniørstudier i samarbeid med Bielefeld tekniske universitet på Campus Gütersloh.

Vi tar ansvar for samfunn og miljø

Bærekraft og miljøvern er viktige temaer for oss. Automatiseringsteknologi fremmer ressursskånede og energieffektiv produksjon og bidrar dermed til fremskritt i samfunnet. Utover dette optimerer vi både våre produksjons- og kontorbygninger og våre hverdagsrutiner med tanke på bærekraftig og energisparende drift. Med våre egne bikuber bidrar vi til å opprettholde naturen. Ved å støtte organisasjonen myclimate gGmbH kompenserer vi også for alle uunngåelige CO2-utslipp som vår virksomhet forårsaker. Dette er bare to eksempler på det mangfoldige engasjementet vi har for en mer bærekraftig verden.